I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 2 January 2016

Terima Kasih Adenan Satem


Adenan Satem
Adobe Illustrator

Setinggi-tinggi ucapan terima kasih kepada Tan Sri Datuk Patinggi Haji Adenan Satem di atas kredibiliti beliau menerajui kepimpinan negari Sarawak. Karektor beliau yang sentiasa merendah diri serta peka dengan perihal masyarakat membuatkan dirinya sangat disenangi oleh semua bangsa Sarawak. Didoakan semoga Tan Sri dikurniakan kesihatan yang baik dan terus dalam keberkatan Ilahi untuk terus memimpin negeri Sarawak.

2016/// m i n d b l o w n




Gila arghhhh.... dah setahun rupanya aku tak update blog hahahaha....

Bagaimanapun Selamat Tahun Baru (2016) buat semua rakan-rakan blogger. Aku taknak buat janji klise, konon azam tahun ni nak aktif balik tulis blog. Ahaks. Taknak jadi "abu-abu".

Tapi inshaaAllah... ada kesempatan, aku akan update entri. Aku sayang sesangat ngn blog aku nih. Ada follower ke idak, takpe la. Aku redha, chewah...

Tahun 2015 dah pun berlalu, alhamdulillah banyak moment yang aku takkan lupakan terutama bersama dengan family aku sendiri. Tahun 2015 kitaorg banyak spend masa bersama, alhamdulillah. Aku rasa syukur sangat-sangat.

Untuk tahun 2016, aku sudah sedia. Selamat datang 2016. Apapun yang mendatang, inshaaAllah aku sudah siap mendepaninya (Dengan Izin Allah inshaaAllah. hehehe).