I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 25 September 2012

The Society : Samurai (w.i.p)

Samurai
w.i.p

McD sekarang pun dah keluarkan samurai burger. Sana sini nak samurai sekarang ni. Aku pun nak jugak... hahahhaa. So design kat atas ni still lagi dalam progress. Sekarang ni aku take a break dulu, tuggu bila aku rajin balik dan ilham dah mari barulah aku sambung. Inipun sekadar arwork di kala bulan mengambang. Belum ada plan apa-apa lagi untuk mengkomersilkannya. Tetapi ingat nak propose kat Noh Hujan. Kut kalo dia nak, mungkin la boleh publish untuk product clothing dia. InsyaAllah. Takpun nanti... aku print dan guna untuk diri sendiri... ahakz.

No comments: