I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 16 September 2012

Final Syndicate

 Assalammualaikum dan salam sejahtera semua...
Diharap semuanya dalam keadaan yang baik-baik sahaja. Agak lama jugak aku tak buat work manipulasi. Kesibukan dengan jadual kerja dan dateline membuatkan aku belum ada kelapangan untuk buat work-work manipulasi ni. Tetapi alhamdulillah, dalam kesibukan yang aku terpaksa berdepan kini, aku berjaya gak buat satu work manipulasi yang entah apa-apa entah... hahahha
Erm, terkilan gak rasanya apabila aku up kat fb, quality gambarnya drop digiler-giler. Sebelum ni tak pernah plak FB buat hal... haizzz. Hope pihak FB boleh mengatasi hal ini secepat yang mungkin.

 "Final Syndicate"
Adobe photoshop cs5
Editor: Kai Kasim

The making... hehehehe

No comments: