I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 18 March 2012

Character Design Competition by Wonder Character Asia

Character Design Competition by Wonder Character Asia ... Yup. Aku try gak, mana la tauk rezeki la kan. Mula-mula aku hantar satu jer penyertaan. Tapi last minute idea datang, aku buat lagi satu. Tapi ntah la sempat ke tak. Aku submit by email setengah jam sebelum tarikh tutup, pada tengah malam 16 Mac. Harap-harap sempat la kut. Kepada rakan-rakan yang turut menghantar penyertaan, aku ucapkan all the best and good luck guys. Tak dilupakan juga, kepada mereka yang 'Like' work aku untuk CDC ni, aku mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih atas sokongan korang. Teruskan menyokong kegiatan dan hasil artwork aku, InsyaAllah aku akan buat yang terbaik.


Protagonist

Name: Rex
Code No: SCU045678
Devision : RIDEN | Kosmos Crime Enforcement Bureau
Age: 22
Gender: Male
D.O.B: 26 March
P.O.B: Kosmos Hospital
Height: 5'11" (1.80 m)
Weight: 158 lbs (71.8)

RIDEN is crime enforcement bureau in the Kosmos city. RIDEN an elite team exceptional crime prevention where the police are unable to resolve the case or the crime. Rex is part of the team RIDEN, a hot-tempered but sometimes unusual and funny behavior. Raise in an orphanage after his parent were killed in front of his own eyes by criminals when he was seven years old. Rex's fatther was also fomerly RIDEN officer



Character Name | Lang

Lang is a traveler. Each destination he stopped, he would be involved with the disaster. But all can be overcome, even though sometimes make the situation became more chaotic. Always want to be heroes. Weekness is when people praised his handsome and strong




p/s: Maaf, aku sengaja tulis deskripsinya bahasa omputeh supaya nampak international sikit... ahakz... kalo tak faham tu korang boleh bukak kamus. ^^,

No comments: